0745 788 181 Blvd. Alexandru cel Bun nr. 33,
Bloc X3 parter, IASI
Menu

Termostate AURATON

Termostate de camera Wireless

AURATON 2025 RTH

centrala termica

Este un design complet nou al bine-cunoscutului și apreciatului model AURATON 2005 TX Plus. Design nou, histerezis de 0,4 ° C, mai usor de programat, mai ușor de citit și cu iluminare din spate cu afișaj in 3 culori.

Consum de energie extrem de redus, permite să funcționeze pe baterii cu litiu timp de 10 ani, 10 programe, inclusiv 7 modificabile de către utilizator. Program de vacanta independent. Cooperare inteligenta cu alte dispozitive care lucrează în LMS – Logic System Management.

AURATON 2030 RTH

centrala termica

Cea mai recentă versiune de controler de temperatura wireless, dezvoltat dupa modelul de succes a 2025 RTH. Creșterea numărului de programe și interfața mai usoara permit un mod chiar mult mai economic de a gestiona funcționarea sistemului de încălzire.

Datorita modului manual si de vacanta imbunatatite, acum folosirea Auraton 2030 RTH este mult mai usoara.

AURATON 200 RTH

centrala termica

Protejeaza interiorul sa nu inghete. Permite reducerea ciclica de setare a temperaturii cu 3°C pentru 6 ore.

Ecran LCD cu iluminare din spate pentru a controla aparatul în zone cu iluminare slabă.

Dispozitiv de comunicare wireless la 868MHz lățime de bandă cu transmisii incredibil de scurte criptate (4 ms)

AURATON T-1 RTH

centrala termica

Un controler de temperatură wireless, echipat cu o baterie de litiu, produs de o companie elvețiană (Swatch Group).O astfel de baterie oferă un timp de funcționare neîntreruptă a unui controler AURATON T-1 până la 20 de ani. Controlerele standard de temperatură necesită, de obicei, înlocuirea bateriei. Prin urmare, termostatul standard utilizează 20-40 baterii in 20 de ani.Acest lucru duce la costuri suplimentare și introduce substanțe nocive pentru mediu.Opereaza cu o sarcina maxima de pana la 16A.Un receptor Auraton T-1 RTH este echipat cu un releu care poate funcționa cu sarcină de până la 16A.

Termostate de camera

AURATON 2025

centrala termica

Este un design complet nou al bine-cunoscutului și apreciatului model AURATON 2005. Design nou, histerezis de 0,4 ° C, chiar mai usor de programat, mai ușor de citit și cu iluminare din spate cu afișaj in 3 culori. Consum de energie extrem de redus, permite să funcționeze pe baterii cu litiu timp de 10 ani,10 programe, inclusiv 7 modificabile de catre utilizator. Program de vacanta independent.Cooperarea inteligenta cu alte dispozitive care lucrează în LMS – Logic System Management.

AURATON 2030

centrala termica

Auraton 2030 permite setarea de pana la 8 temperaturi in timpul unei zile cu precizie de 1 minut.Utilizatorul poate alege numarul de perioade de timp asociate cu anumite temperaturi in functie de nevoile specifice.Senzorul integrat de lumina economiseste energia bateriilor oprind LCD-ul pe timpul noptii.LCD cu iluminare din spate poate lumina in 3 culori selectabile.

AURATON 3013

centrala termica

Regulator de temperatură zilnic care permite scaderea temperaturii secvențiale in timp.

Dispune de un mod manual avansat care permite setarea temperaturii constante pentru maxim 8 zile. Operare simplă și intuitivă, cu un ecran LCD cu iluminare din spate.

AURATON 3003

centrala termica

Termostatul AURATON 3003 cu ecran iluminat este dotat cu un “mod de scadere a temperaturii de baza pe o anumita perioada de timp”.Cu LCD iluminat lizibil!

Va permite sa setati temperatura cu o precizie ridicata de pana la 0,2°C.

Controlere electronice pentru pompe

Auraton S14

centrala termica

Este un controler pentru apa calda si pompa de recirculare, compatibil si cu sisteme de incalzire care folosesc schimbator de caldura. Este compatibil si cu sisteme de incalzire pe combustibil solid.

Accesorii Auraton

Maner geam wireless

centrala termica

Un mâner-fereastră este echipat cu transmițător, senzor de poziție și senzor de temperatură. Un mâner montat transmite o informație,semnalizand o poziție a fereastrei, catre transmițătoare care pot fi conectate la unitatea de încălzire sau la sistemul de aer conditionat.

Un mâner poate distinge 4 poziții ale ferestrei: deschis,inchis,rabatat sau desigilat (micro ventilație).

Repeater semnal

centrala termica

Repeaterul AURATON RPT 230 alimentat la 230V AC și AURATON RPT 12 alimentat la 12V DC sunt utilizate pentru a dubla semnalul de la emițător la receptor, fără nici o modificare a semnalului, în scopul de a extinde gama de radio de transmițător.

Ele sunt folosite în locuri cum ar fi hale de producție mari, în cazul în care transmițătorul este în afara razei de acțiune a receptorului sau clădiri cu mai multe etaje, în care sunt pereti grosi și plafoane care fac dificilă trecerea undelor pentru a comunica între emițător și receptor.